ANCOM participa la expo-conferinta internationala BSDA 2022

ANCOM participa la expo-conferinta internationala BSDA 2022

În perioada 18 – 20 mai 2022, ANCOM va participa, în calitate de expozant, la conferinta internationala dedicata industriei aeronautice, apararii, securitatii nationale si securitatii private – Black Sea Defense and Aerospace (BSDA), organizata în cadrul Complexului ROMAERO Baneasa. ANCOM va prezenta vizitatorilor echipamentele și autoutilitarele din dotare, utilizate pentru activitatea de monitorizare a spectrului de frecvențe radio.

ANCOM la BSDA 2022

ANCOM va participa pentru prima oara la Black Sea Defense and Aerospace – BSDA în calitate de expozant. Autoritatea va expune echipamente ce fac parte din Sistemul Național de Monitorizare a Spectrului (SNMS), respectiv stații mobile de monitorizare a spectrului și autoutilitarele care sunt folosite atât pentru masurarea gradului de acoperire cu semnal de voce mobila, cât și pentru activitatea de monitorizare a spectrului de frecvențe radio din România.

BSDA 2022 Black Sea Defense and Aerospace (BSDA) are loc o data la doi ani începând cu anul 2007 și este unul dintre cele mai mari evenimente din domeniul industriei de aparare la nivel mondial.

Cea de-a 8-a ediție a evenimentului, care are loc în perioada 18 – 20 mai 2022 la Complexul ROMAERO Baneasa, este organizata de TNT Production România cu sprijinul MApN, MAI și al Ambasadei S.U.A la București.

La eveniment vor participa expozanți din întreaga lume, care vor prezenta celor interesați echipamente și autovehicule utilizate în scopul apararii terestre, aeriene și maritime. Totodata, vor fi expuse și echipamente și servicii conexe industriei de aparare.

Sursa